PROŠLO JE ŠEST GODINA: Tajči ima dirljivu poruku za svog prerano otišlog supruga

Popularna i draga pjevačka zvijezda Tajči – Tatiana Cameron, koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, dirljivom se porukom prisjetila svog supruga kojeg je izgubila prije šest godina.

Podsjetimo, Matthew Shane Cameron izgubio je kratku i tešku bitku s rakom pluća.

Tajči na Facebooku piše:

“Slavimo život. Otvori svoju najbolju bocu vina na loš dan. Obuci svoju otmjenu haljinu i nosi je na večeri u svojoj kuhinji. Pojačaj glazbu i pleši. Milion puta poljubite lica voljenih i još milion puta recite “volim te”. Jer doći će dan kada ćeš morati reći zbogom.

Ako ste se ikada morali rastati od voljene osobe, pustiti joj ruku i otići znajući da nikada nećete imati priliku čuti kako govori ili izgovara vaše ime, ili dotaknuti njihovu toplu meku kožu, večeras suosjećam s vama.

U redu je osjetiti istu tugu nakon šest godina, ili deset, ili dvadeset šest. U redu je da ti toliko nedostaju da stalno duboko dišeš, ali težina traje. U redu je opet zaplakati rijeku, iako si već isplakao ocean.

I u redu je smijati se kroz tugu sjećajući se njihovih blesavih šala i hrabrih šala.

U redu je pustiti glazbu koju su ti tražili da puštaš – ne onu tužnu, pogrebnu, već veselu i slavljeničku. Glazbu koja te tjera da podigneš čašu, zahvališ Bogu na životu koji su živjeli i utjecaju kojeg su ostavili. U redu je naljutiti se što su morali otići i vikati na Boga i univerzum što nisu uspjeli dostaviti čudo koje bi ih zadržalo ovdje još neko vrijeme. Osjećam s tobom. Kao što osjećam isto u sebi.

Godišnjice rastanka su teške. Diši dah po dah. Prisjeti se da za sve postoji sezona. Vrijeme za tugu i vrijeme za smijeh. Vrijeme za rastanak, i vrijeme za doček novog života. Sada idi i učini ono što moraš. A sutra ujutro mi javi si OK.

Šaljem ti ljubav i zagrljaje”.