PROSINEČKI VRATIO TORCIDI: Frustrirani ste, 18 godina govorite da ćete biti prvaci, ali niste!

Nakon uvreda koje je primio od navijača Hajduka na nedavnoj utakmici protiv njegovog Rudeša, Robert Prosinečki ima poruku za Torcidu.

Podsjetimo, u utakmici 5. kola SuperSport HNL-a između Rudeša i Hajduka (0:2) u Kranjčevićevoj navijači splitskog kluba vrijeđali su poslali su Prosinečkog i poslali poruku putem transparenta na kojem je pisalo:

“10 eura, može, hvala. Ipak, četniku nije plaća mala.” Bio je to na neki način podsjetnik da je igrao za Crvenu zvezdu i bio joj trener.

Legendarni Vatreni sada se napokon oglasio na tu temu:

“Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje”, rekao je Prosinečki za Antenu Zadar.

“Stojim iza toga što sam rekao o njemu. Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći?

Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? J…m mu mater, pa ja to ne razumijem.”

Prosinečki je zaključio: “Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što 18 godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da ćete biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet.”