PROSINEČKI UOČI HAJDUKA: Oni su favoriti, a mi ćemo učiniti sve da odigramo dobro

Nogometaši Hajduka završili su svoju europsku sezonu porazom 3-0 kod grčkog PAOK-a te će sada sve usmjeriti u borbu za naslov prvaka Hrvatske.

Izvor: Media servis

Splićani nakon 3. kola HNL-a drže prvo mjesto sa maksimalnim učinkom, a ove nedjelje u 4. kolu gostuju kod Rudeša koji je još uvijek bez bodova.

“Hajduk je sad imao utakmici u Europi, na kraju uz dobru igru ispao i sad mu je prvenstvo bitno. Za Rudeš je teško, jer nemamo bod. Probat ćemo sve da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Imali smo i peha, ali smo i trebali imati koji bod, no, nije se dogodilo. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro izgleda, prvi je, ima bodove, sve je dobio. Nije nimalo lako”, rekao je trener Rudeša Robert Prosinečki te je dodao:

“Manje-više svi su zdravi, koliko god da nemamo bodove, dečki dobro rade. Neke smo utakmice baš dobro odigrali, dominirali smo, ali još smo na nuli.”

Prosinečki je u susretu s Varaždinom postavio novog vratara, umjesto Marića branio je mladi Kralj. Hoće li tako i ostati?

“Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je pokazao dobru formu protiv Varaždina, najvjerojatnije će Kralj braniti. To su prve utakmice u prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godište, napravili smo neke greške i zato nemamo boda. Ali, to je tako, ritam je drugačiji od druge lige, morat ćemo pričekati na Rudeš.

Najvažnije je da dobro izgledamo, do 60.-70.minute, a nakon toga padamo. Je li to fizički, psihološki, ili, jednostavno, igrači nisu naviknuli na taj ritam, ne zna. Ali, siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije da mi odigramo mušku utakmicu”, zaključio je strateg Rudeša.

Utakmica se igra u nedjelju u Kranjčevićevoj u 18:50.