PROPUŠTAJU CROATIA CUP: Duvnjak i Cindrić pozitivni na koronavirus

Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić dobili su pozitivan nalaz na COVID-19 i morati će propustiti Croatia Cup koji će se od 6. do 8. siječnja održati u Osijeku.

Izvor: Media servis

Kauboji su u posljednjoj fazi priprema za nadolazeći Euro, a dobre vijesti su to što se navedeni dvojac osjeća dobro i imaju blaže simptome. Svi ostali igrači te članovi stožera negativni su i nastavljaju s redovitim treninzima. Iz hrvatskog rukometnog saveza javio se liječnik Kauboja dr. Kukin te poručio da će sutra ujutro za svaki slučaj ponovno testirati sve, kako bi suzbili daljnje širenje virusa u reprezentaciji.
“Nažalost dva igrača su pozitivna tako da je testiranje opravdalo svoju svrhu. Interesantno je da su ova antigenska testiranja pokazivala negativne rezultate tako da smo mi mislili da smo sigurni od COVID-a. Međutim, dva igrača ipak su pozitivna pa ćemo se ponašati sukladno propisima i protokolu kakve je EHF smislio za ovakve situacije, a to je izolacija igrača”, poručio je doktok Kukin.

Podsjetimo, Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u Croatia Cupu čekaju dvije utakmice. Protiv Bosne i Hercegovine igraju 6. siječnja, a protiv Rusije dva dana kasnije. Obje utakmice počinju u 16:45 sati.