PRONAĐENA MRTVA: Mjesecima se tragalo za Jadrankom Skender, pripadnicom HV-a

Nakon mjeseci potrage za Jadrankom Skender koja je nestala u noći s 3. na 4. prosinca u Zagrebu, pronađena je mrtva u rijeci Savi kod Velike Gorice.

Podsjetimo, u Savi kod Velike Gorice nedavno su pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe, a obdukcijom je utvrđeno kako je riječ o Gospićanki Jadranki Skender koja je bila knjigovotkinja u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku i pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a, javlja Lika online.

Podsjetimo, ona je nestala u noći s 3. na 4. prosinca u Zagrebu. Mjesecima je za njom trajala potraga.

Vijest o njezinoj smrti objavili su iz Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade “Vukovi”, čiji je bila član.

“Obavijest o smrti JADRANKE SKENDER 04.01.1968 – 04.12.2019.

S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

Datum i vrijeme posljednjeg ispraćaja objavit ćemo naknadno.

U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut.

Počivala u miru Božjem!”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/udruga.9gbr.vukovi/photos/a.675627835789330/3399310890087664/?type=3&theater” bottom=”30″]

Komentiraj