PROMOCIJA LADY B BRENDA: U Hrvatsku stigle popularne čarape od Lepe Brene

Glazbena diva Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović nakon što su osvojili regiju, svoj zajednički – vrlo uspješan brend Lady B predstavili su i hrvatskoj javnosti, te s domaćom kompanijom Jadran čarape potpisali ugovor u suradnji.

Iza brenda Lady B stoje revolucionarne ženske čarape vrhunske kvalitete koji u svojoj tkanini sadrže hijaluronsku kiselinu te nanočestice zlata. Povod ulasku u projekt ovoga tipa za Lepu Brenu je njezino dugogodišnje iskustvo nastupanja na glazbenim pozornicama na kojima joj se često događalo da su joj upravo – pukle najlonke. Istaknula je Brena kako joj je vlastita linija čarapa ostala velika želja koju je željela ostvariti.

Rekla sam Bobi dok smo se kartali da bih voljela svoju liniju čarapa. Da to budu čarape koje će biti dovoljno jake i snažne kao što smo mi žene onda kada trebamo, a da budu dovoljno nježne i mekane isto tako onda kada mi to želimo i za to imamo potrebu. Boba je pristao pomoći mi da realiziram tu svoju ideju poslije korone da bi se na kraju desilo kao što se uvijek desi da je on postao alfa i omega čitave organizacije, backupa i realizacije čitavog programa.

Foto: Extra FM/Mario Poje

Istaknuo je Boba kako smatra da boljeg partnera od Jadran čarapa nisu mogli pronaći i zahvalio im se u ime Lady B kompanije što su prepoznalu njihovu kvalitetu i što će u budućnosti surađivati.

Zahvaljujući Breni sada sam doktorirao čarape. Mogu izaći na crtu svim stručnjacima kada su u pitanju čarape, tkanje i sve ostalo. Puno je vremena, ljubavi i entuzijazma i vjere trebalo da napravimo nešto što je drugačije. Naše čarape mekane su i fine kao perje, naravno sve se može pokidati, ali puno, puno teže nego obične – rekao je Boba i dodao kako je cilj kod njihovih čarapa žene učiniti zadovoljnima i podići njihovo samopouzdanje.

Foto: Extra FM/Mario Poje

Možete se osjećati seksi i sa 60 godina. Uvijek sam bježala od seksi, ali više ne! Osim što prekrivaju celulit doista razgrađuju masne naslage. Sve su ono što jednoj ženi treba – zaključila je Brena.

Otkrio je Boba i da su proširili asortiman, u ponudi imaju različite vrste čarapa od push-up, elegant, do termo koje Brena obožava, dok je legendarna glazbenica dodala – Uskoro ćemo ako Bog da napraviti nešto posebno i za muškarce!

Ovaj vrhunski brend koji je danas predstavljen u zagrebačkom hotelu Esplanada već je osvojio regiju –  Srbiju, Makedoniju, Bugarsku, a od sutra je dostupan i na policama trgovina u Zagrebu, Splitu i Puli.