PROFESOR O ZUBČIĆU: Evo što proslavljeni Kostelić kaže o uspjehu našeg skijaša

Filip Zubčić nakon što je ispisao povijest hrvatskog skijanja sinoć se vratio iz Japana. U Zagreb je tako stigao kao prvi Hrvat koji je izborio veleslalomsku pobjedu u Svjetskom kupu.

Čak niti legendarni Ivica Kostelić nikada nije uspio slaviti u toj disciplini. Upravo je Profesor bio među prvim čestitarima, a za Gold FM objasnio je što je po njegovom mišljenju bilo presudno za uspjeh.

“Ove sezone je jednostavno sazrio. Ima drugačiji pristup, ispravio je neke tehničke pogreške, ali generalno se tu radi o njegovom pristupu koji je ove sezone mnogo ozbiljniji”, rekao je Kostelić.

Ovom senzacionalnom pobjedom Zubčić je najavio spremnost za velike stvari i podsjetio upravo na vremena dominacije Kostelića koji danas rado pomaže svim skijaškim nadama, ponajviše savjetima.

“Svi već pričaju o malom kristalnom globusu. Ne treba se s tim opterećivati. Filip je došao do visoke pozicije u ukupnom poretku veleslaloma upravo jer ga se nije opterećivalo velikim ciljevima. Najbolje je ići od utrke do utrke”, poručio je Kostelić.

Komentiraj