PRLJAVO RUBLJE U KAMPANJI: Donald Trump opet u medijima zbog silovanja Ivane Trump

donald trump

Američki biznismen Donald Trump trudi se svojski kako bi dobio nominaciju za buidućeg američkog predsjednika, a njegova je kampanja prepuna ekscesa u kojima daje svakakve izjave. Sada je svemu pripomogla i njegova bivša supruga Ivana.

Svi se pitaju koliko će optužbe bivše supruge Ivane Trump naštetiti Donaldu Trumpu u borbi za Bijelu kuću. Naime, tijekom procesa razvoda 1991. Ivana je optužila Donalda za silovanje i rekla da se ono dogodilo tri godine prije toga, ali da sve nije bilo u „bukvalnom ili kriminalnom smislu“.

Ali, sada u trci za republikansku nominaciju, Donald Trump se opet suočava s tim optužbama, ali još konkretnije. One su sadržane u dokumentarnom filmu britanske televizije Channel 4 „Ludi svijet Donalda Trumpa“. Ovaj je put optužba za silovanje navedena kao sudska izjava, koja je prenesena u knjizi iz 1993. pod naslovom „Izgubljeni tajkun: Mnogobrojni životi Donalda Jamesa Trumpa“.

U knjizi stoji kako je Ivana optužila Trumpa da ju je silovao nakon što ju je „nasilno napao“. Navodno joj je poderao odjeću da bi ostvario svoj naum – seks s njom. Tada je u medijima Trump otklonio sve takve optužbe, ali autor knjige tvrdi kako je Ivana svojim prijateljima rekla doslovno – silovao me.

Trumpovi suradnici odmah su skočili na noge i u zaštitu svog kandidata odmah rekli da se Ivana tada osjećala „emotivno silovanom“, a nikako ne i fizički. Bilo su još određeniji u izjavi:

„To je istina. Ne možete silovati suprugu. To zakon jasno kaže.“

Podsjećamo kako je Donald Trump imao tri braka iz kojih ima petero djece, a troje s Ivanom. (t. b.)