PRIJETNJE IZ ZATVORA: Žiletom ćemo ti izrezati tetovažu vukovarskog vodotornja!

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Tučnjava u Beogradu, na utakmici Partizana i Crvene zvezde i dalje je u žiži zanimanja medija, pa neprestano pristižu nove vijesti.

Budući su Splićani, koji su sudjelovali u neredima gdje su dobili i velike batine, pritvoreni na najmanje 30 dana, mediji pišu o prijetnjama koje su im odaslane s raznih strana.

Prije svega one koje dolaze iza zidina Centralnog zatvora za koji zatvorenici tvrde da je pravi pakao.

Riječ je o zatvoru u Beogradu poluotvorenog tipa otvorenom 1953., a u prosjeku se u njemu stalno nalazi oko 700 pritvorenih i 50 osuđenih.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Kad dođeš u sobu, odmah vođi sobe daješ papire na uvid. Tu je važno ono što si izjavio u policiji. Ako si priznao zločin, ne piše ti se dobro. Odmah te etiketiraju kao izdajicu i slabića, i ne žele te u sobi. Natjeravat će te da sve radiš za njih, čistit ćeš svaki dan čučavac i sobu, prat ćeš tuđe stvari…”, ispričao je za beogradski  Telegraf jredan bivši zatvorenik.

No, očekuje se kako će Splićani biti smješteni tako da ne dolaze u dodir s drugim zatvorenicima, kako ne bi došlo do sukoba.

A prijetnje su strašne. Jednom Splićaninu, koji ima tetovažu vukovarskog vodotornja, jednog od simbola Domovinskog rata, stigla je prijetnja:

“Rođače, od vukovarskog tornja ćemo ti žiletima napraviti ‘Beogradskog pobjednika'”.

Iako nitko od uhićenih Splićana nema neki navijački staž čuje se i kako im prijete neke frakcije Torcide.

Tvrde da su ih osramotili i da im je bolje da se ne vraćaju, te da ih čeka pravi pakao.

PISALI SMO:

LIJEČNICA GRUJIČIĆ HULIGANIMA: Bolesna djeca dala bi sve za vaše fizičko zdravlje koje trošite iz obijesti! – čitajte OVDJE.

 

 

 

Komentiraj