PRIČA O KAPI: Zašto i kako Karamarko brani ministra Hasanbegovića?

karamarko_milanovic_

Savjest mi je čista- poručio je ministar kulture Zlatko Hasanbegović nakon još jedne bure koja se oko njega podigla. Obratio se javnosti nakon što su Novosti objavile da je Hasanbegović za časopis “NDH” pisao tekstove u kojima veliča ustaštvo popraćeno fotografijom na kojoj pozira s kapom nalik ustaškoj.

Potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko stao je u obranu Hasanbegovića i poručuje da je njegovo mjesto u Vladi sigurno.

“Ne znam što je izvađeno iz konteksta i što nije, njegovi radovi su napravljeni prije 20 godina. Gospodin Hasanbegović je rekao što jest, rekao je da je antifašist”- poručio je Karamarko… “Ja mislim da sve ovo što se događa oko Hasanbegovića, počelo je s Crnojem preko Hasanbegovića, ne znam tko bi trebao biti sljedeći, je zapravo jedina aktivnost opozicije”, rekao je Karamarko, a prenosi Media servis.

Oglasio se i prvi čovjek SDP-a Zoran Milanović. Smatra da je to teret za Hrvatsku i da Hasanbegović nikad nije ni trebao postati ministar. “Zanima me što misle ljudi iz Mosta o cijeloj ovoj situaciji, jer oni gromoglasno šute. Smatraju li da je to u redu?”- upitao je Milanović…

“Bitno je što je ispod kape, što je u peru i što je napisano. Takvi ljudi, bez obzira na jačanje desnice u Europi, ne prolaze nigdje u Europi i to je teret za Hrvatsku”, rekao je Milanović.

Komentiraj