PRETRES STANA NA TREŠNJEVCI U ZAGREBU: Iz Remetinca doveden i Dragan Kovačević

Po nalogu tužiteljstva policija je pokrenula pretragu stana na zagrebačkoj Trešnjevci na koju je iz zatvora doveden i Dragan Kovačević.

U ponedjeljak poslijepodne započela je pretraga stana na Novoj cesti u Zagrebu koji je koristio donedavni predsjednik Uprave Janaf Dragan Kovačević, koji je na pretres dovezen iz Remetinca u kombiju pravosudne policije.

Podsjećamo, Uskok je u aferi Janaf pokrenuo istragu protiv ukupno 14 osoba koje tereti za trgovanje utjecajem, davanje mita, nezakonito pogodovanje zlouporabe položaja i ovlasti te pomaganja u tim nedjelima.

Foto: Screenshot/N1 televizija

Uz glavne aktere te korupcijske afere – vlasnika Elektroprometa Petek Kreše Peteka, direktora Janafa Dragana Kovačevića, gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića i gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića pod istragom su i Tomislav Jelisavec, Katarina Gašparac, Zvonko Maras, Mirjana Prodan, Vlado Zorić, Damir Vrbanc, Vatroslav Sablić, Iva Šuler i Ljubomir Perušić.

Potom je jop istraga proširena na još jednu osobu koja je imala dio gotovine skrven u svom stanu. Jutarnji list u subotu je objavio da je prijatelj Dragana Kovačevića na kojega je proširena istraga jer mu je pristao sakriti novac za koji je znao da potječe od kaznenog djela suprug zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu

Komentiraj