PRESSICA GRADONAČELNIKA: Kompletirana Uprava Zagrebačkog Holdinga

Kompletirana je Uprava Zagrebačkog Holdinga. Od 73-oje prijavljenih, intervjuirano je njih 15, od čega ih je izabrano troje. Mandat im počinje u rujnu, a sve tri osobe, ističe zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, imaju više od 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim tvrtkama.

Izvor: Media servis

“Ivan Novaković ima dugogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama, posebno u INA-i, naftnoj industriji, ali i na području strateškog razvoja i IT-a. Zatim Boris Sesar koji ima dosta iskustva u telekomunikacijama, u IT-u, digitalnoj transformaciji i razvoju poslovanja, restrukturiranju. Treća osoba je gospođa Matija Subašić Maras koja ima iskustva u poslovima transformacije poslovanja i upravljanja ljudskim potencijalima, odnosno resursima, uglavnom u osiguranju i farmaceutskoj industriji”, rekao je Tomašević.

Podsjetimo, troje je izabrano kao dodatni članovi Holdinga nakon što su Nikola Vuković i Ivan Samodol postavljeni u Upravu odmah nakon primopredaje zagrebačke vlasti.

Sada kompletni Zagrebački Holding, danas će raspisati javni natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora ovisnih trgovačkih društava i ravnatelja ustanove Gradske ljekarne Zagreb. Za ovih 17 pozicija, traži se dugogdišnje rukovodeće iskustvo, ali i prijedlog programa razvoja. “Natječaj je otvoren i kompetitivan”, poručila je Danijela Dolenec.
“Radi se o velikom i zaista značajnom natječaju za 17 rukovodećih pozicija koji će ishodom tog natječaja biti, nadamo se, očekujemo i vjerujemo ekipirani da zajedno s nama provedu sve one promjene koje smo najavili, a koje su važne, ne samo za Zagrebački Holding, nego čine integralni dio programa i ono što smo najavili da se treba dogoditi u Zagrebu”, poručila je Dolenec.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!