PRESRETAČ ZAUSTAVIO ŠKORU I EKIPU: Jurili su kombijem kroz Liku 170 km/h

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro je na svojoj pressici u Dubrovniku rekao i kako su ga zaustavili policajci zbog ilegalne migracije. Ali, Jutarnji list je utvrdio kako je Škoru policija zaustavila iz drugog razloga.

Kada je automobil zaustavljen Škoro je bo suvozač, a upravljao je 50-godišnji Stipo Mlinarić, a zaustavljeni su zbog prebrze vožnje.

Presretač PU ličko-senjske utvrdio je brzinu kombija od 170 km/h, pa ih je policija obavijestila da voze 40 km/h više od ograničenja, piše Jutarnji list.

Kazna zbog prebrze vožnje koju su zaradili iznosila je 500 kuna, a budući vozač nije prekršajno kažnjavan u posljednje dvije godine ispunio je uvjete tzv. mjere pisanog upozorenja, prošao je samo s opomenom.

Vozač Miroslava Škore Stipo Mlinarić poznata je osoba iz braniteljskih krugova, ali i jedan od junaka desnice zbog činjenice da je bio suborac vukovarskog heroja, generala Blage Zadre.

”Predsjednički kandidat Miroslav Škoro se izjavom o migrantima referirao na situaciju kod Hrvatske Kostajnice od prije tri tjedna kada je policija zaustavila i pregledala vozilo”, izjavio je Mate Mijić, direktor komunikacije u Škorinoj kampanji.

Za Jutarnji list, potvrdio je kako je Škoro zaustavljen zbog prekoračenja brzine. Na mjestu gdje je ograničenje brzine 100 km/h, Škorin tim tvrdi da je Mlinarić vozio 129.

”Vozač je dobio opomenu budući da je riječ o sitnom prekoračenju brzine do koje je došlo zbog promjene ograničenja brzine. Ograničenje je spušteno zbog lošijih uvjeta na cesti i to je bio razlog prekoračenju”, rekao je Mijić.

Komentiraj