PREMINUO POPULARNI INFLUENCER: Ethan is Supreme (18) predozirao se drogom

Mladi, 18-godišnji popularni influencer Ethan Peters, poznatiji pod nadimkom Ethan Is Supreme, preminuo je, a detalji nisu poznati, ali mediji pišu kako se predozirao.

Da je riječ o predoziranju objavio je Daily Mail, a njegova prijateljica, također influencerica, Ava Louise koja je objavila vijest, pojasnila je i kako je tijekom posljednjih nekoliko godina postao ovisan o raznim drogama. Na Instagramu je napisala:

“Moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu, moj blizanac. Jedina osoba koja je bila tu za mene kada nisam imala nikoga. Volim te, Ethan, i bez riječi sam. Voljela bih da sam znala koliko je loše. Srce mi je slomljeno, počivao u miru. Ovisnost je bolest. Posljednjih nekoliko tjedana morala sam razgovarati o tome s Ethanom i svi njemu bliski ljudi bojali su se za njega.

Voljela bih da sam se više potrudila, da sam više vikala na njega. Ethan je bio jako voljen i poštovan u industriji ljepote. Prije otprilike godine dana okrenuo se drogama, i to zbog pritiska koji mu je stvorila popularnost na društvenim mrežama. Dobra je osoba i nije zaslužio umrijeti”.

Ima poruku i za druge mlade ovisnike:

“Ethan je bio ovisnik, a ovisnosti se ne treba sramiti. Otvoreno pričam o uzroku njegove smrti kako bih spasila sljedeće dijete od te kazne. Bio je tako bistar i pametan, trebao je živjeti. Bio je više od svojih demona, što ste i svi vi. Molim vas, potražite pomoć”.

Objavila je i broj telefona na koji se ovisnici mogu obratiti.

Podsjećamo kako je mladog influencera Ethana na Instagramu pratilo pola milijuna ljudi. Zadnji se put javio prije dva dana.

Komentiraj