PREMIJERA U ZAGREBU: Evo što o komediji “Korak po korak” kaže redatelj Marko Torjanac

Svečana premijera komedije Korak po Korak, čiji je autor Peter Quilter, održat će se 19., 20, i 21, ovoga mjeseca u Zagrebu, u Klubu Kazališta Komedija, u Cesarčevoj 2.

Tim povodom redatelj predstave, naš poznati kazališni umjetnik, je na Facebooku napisao:

Uglavnom se priče o najvažnijim pitanjima, smislu, sumnjama koje nam se nameću i svemu ostalome što življenjem dobivamo u paketu, artikuliraju kroz muške likove.

No čini se da ipak polako dolazi i vrijeme žena što je prijeko potrebno i dobro za ovaj svijet i planetu na kojoj živimo.

Tako i nova predstava Planet Arta, nastala u koprodukciji s Kazalištem Komedija, čija je premjera sutra, postavlja ona najvažnija pitanja kroz ženske likove i sudbine.

A sva su ta pitanja iz ženskog kuta gledanja tako osvježavajuće drugačija, a istodobno toliko univerzalna da se s njima mogu identificirati i muškarci.

I tako nam ova nova komedija ‘Korak po korak’ uz puno humora otvara zanimljiv, iskren, autentičan svijet u kojem nas tri izvrsne glumice Jasna Bilušić, Vanda Winter i Marija Jerneić vode visoko u planine u kojima upoznajemo Sofiju, Moniku i Paulu, tri prijateljice, različite da različitije ne mogu biti, koje nas strmim stazama, uz prijeteće provalije, vode do najviših vrhova svega sto čovjek nosi sa sobom i u sebi, što želi i može biti…

Pripremite se za uspon (žena)! Put je nepredvidiv i urnebesan. Pazite da ne ostanete bez daha!;)