PREMIJER U VELIKOJ GORICI: Dan je grada na blagdan sv. Lucije, zaštitnice grada

andrej plenković, vukovar

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Velike Gorice u povodu Dana Grada Velike Gorice.

Dan Grada obilježava se 13. prosinca, na blagdan sv. Lucije, zaštitnice Velike Gorice. Na sjednici će biti dodijeljen niz javnih priznanja Grada Velike Gorice, a predviđeno je i prigodno obraćanje predsjednika Vlade. Uz predsjednika Vlade bit će ministar za državnu imovinu Goran Marić.

U 14.30 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnikom Grada Velike Gorice Draženom Barišićem i županom Zagrebačke županije Stjepanom Kožićem, u okviru posjeta hrvatskim županijama, kako bi se osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini.

Predsjednik Vlade potom odlazi u Istarsku županiju, u okviru obilaska hrvatskih županija, kako bi se osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini.

U Pazinu će se sastati sa županom Valterom Flegom, a potom i s gradonačelnikom Grada Pazina Renatom Krulčićem, prenosi Media servis.

Komentiraj