PREMIJER SA SINOM IDE U KATAR: Utakmicu s Japanom gledat će i ministri Brnjac, Filipović i Butković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sa sinom Marijem te ministrima Nikolinom Brnjac, Davorom Filipovićem i Olegom Butkovićem idu u Katar podržati hrvatsku reprezentaciju koja u osmini finala Svjetskog prvenstva igra protiv Japana, potvrdio je za Media servis glasnogovornik Vlade Marko Milić.

“Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u ponedjeljak, 5. prosinca, prisustvovat će utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Japana. Uz njega će biti i sin Mario.

Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će Vatreni nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske!

Predsjednik Vlade boravit će u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović”, poručio je glasnogovornik Vlade za Media servis.