PREKIPJELO MU: Zašto se u MORH-u stalno uspoređuju s tim komunistom Kotromanovićem?!

ante kotromanović

Imam dojam da je netko u MORH-u silno iskompleksiran i da se želi stalno uspoređivati s tim komunistom i bezveznjakom Kotromanovićem i njegovim mandatom kao ministrom obrane, kaže Ante Kotromanović, bivši ministar obrane.

Na Facebooku Kotromanović nastavlja:

Kaiowa helikoptere, panzer haubice, rakete RBS 15, oklopna vozila, jurišna puška, obalni brodovi… sve te projekte pokrenula je “nenarodna vlast”.

Neki dan RTL i bacanje dimne zavjese oko obalnih ophodnih brodova, danas u Večernjem listu usporedba kada smo objavili troškove mimohoda. Bože dragi kakav jeftini populizam gledamo zadnjih godina. Tko to više može razumjeti. Imaš vrhunsku vježbu i ne znaš okvirne troškove i onda u svojoj obrani pucaš po bivšem ministru kojeg tamo nema 3 godine.

milanović, kotromanović

A tek ova usporedba mimohoda i vježbe je totalni hit. Ne sjećam se da smo ispaljivali rakete i pucali okolo po Vukovarskoj ulici. Jednostavno mi se više gade sve te laži, a danas tekst novinara iz VL kako su troškovi mimohoda objavljeni 3 tjedna nakon mimohoda (samo da bi opravdao ministra za njegovo nekomuniciranje) su apsolutno lažni.

Ja sam osobno procjenu troškova mimohoda komunicirao čak 75 dana prije mimohoda i nakon toga više puta smo objavljivali detalje. Precizne troškove smo objavili 3 tjedna nakon mimohoda. Sve je to pozorno pratio i novinar današnjeg teksta doduše ne iz počasne lože iz koje danas gleda vojne vježbe, a da…. povijest je počela prije dvije godine.

Važno da je objektivno i vjerodostojno!

Ljudi oprostite na gnjavaži kod toliko bitnijih tema, ali ne živimo u kalifatu da nam nameću istinu ili pak živimo…

kotromanović, faksimil