PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Zastupnica naziva one koji su bili u “klubu” kriminalcima i prostitutkama – i svi šute

”Prošla su dva dana otkako je saborska zastupnica nazvala kriminalcima i prostitutkama one koji su bili u Klubu. Čekam da reagiraju tijela koja bi se time trebala baviti, primjerice pravobraniteljica za ravnopravnost spolova”, komentirao je opet danas predsjednik Zoran Milanović trakavicu koja je nastala oko “kluba” u Slovenskoj.

”Imate nekoliko ljudi koji misle da mogu prostački i nasilno vrijeđati svakoga, a kad ih se, ne krivo pogleda, nego pogleda, dižu se na zadnje noge. To je nemoralno. Dva dana sam čekao da netko reagira. Zašto nije rekla, s obzirom na to da imamo kriminalke u Hrvatskoj, kriminalke i žigola? Kako je našla baš te uloge za muškarce i žene?”, pita se predsjednik Milanović, kako prenosi N1, te nastavio:

“Nikoga nisam nazvao magarcima nego sam rekao da su ispali magarci, pridjevi su bitni, ne maragarac nego namagarčen, apsolutno prikladno. Nego što je prikladno? Što znači da ja krivo komuniciram”, kazao je Milanović.

“Ja se ne izdajem za dobrotvora i šarlatana, ja biram riječi. Mislim da hrvatski treba više učiti u školama, namagarčen ne znači magarac, ja nisam namagarčen. Ja odgovaram više za sebe, a ministri ovise više o premijeru. Ja stalno računam da razgovaram s educiranim ljudima. Reći za nekoga da je samodopadna narikača ima svoj jasan tradicijski koncept u Hrvatskoj. Narikače dođu, otplaču, obrišu suze i odu. Nisam nikoga nazvao prostitutkom i kriminalcem, slažemo li se”, rekao je predsjednik Milanović.

Komentiraj