PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Tištilo me jer me Vedrana Rudan, vulgarno puskaralo, nije napadala

Predsjednik Zoran Milanović odgovorio je na kritike spisateljice i blogerice Vedrane Rudan koja je, između ostalog, poručila da je on samo jedna u nizu nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze.

Njegov status s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran!

Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.

Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima.”

Podsjetimo, gostujući na N1 Televiziji Rudan je rekla:

“Milanović nije u hrvatskoj politici od jučer. On je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa. On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem”, oštra je Rudan.

Na pitanje voditeljice boji li se da će Milanović sada nju napasti, kaže da se ne boji:

“Ja sam nitko, obična građanka sam, iza mene ne stoji horda sljedbenika, osim mojih čitatelja. U ratu, u fizičkom bi ja tu već dobila svoje, ali u verbalnom on šanse nema jer mu je vokabular sirmašan, oterećen kojekakvim latinskim citatima, on je čovjek van svijeta, on lupeta što mu prvo padne na pamet i misli da je jako šarmantan. Voljela bih da ima bar elementarne pristojnosti”, zaključuje Rudan.

Komentiraj