PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: Premijer priča o bjesnoći, smišljao je to cijeli dan, pao mu je šećer

“Ono što je važno premijer mora znati. Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ne zna… Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa”, žestoko je opet oko afere Janaf predsjednik RH Zoran Milanović odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću.

“On mora znati. Ja mu vjerujem da će s tim informacijama, koje su teške, raspolagati odgovorno”, dodao je i ponovno ustvrdio da premijer mora znati.

“Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Vjerujem da je to smišljao cijeli dan. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer, pa nek’ mu netko da kocku šećera”, poručio je.

“Svi dolaze i kažu Milanović je ukinuo sigurnosne provjere. Molim? Ovo je laž. Ovo je prelaz u drugi rod, zamjena teze. Kakve veze ima to što sam ja ukinuo sigurnosne provjere. Prvo, nisam. To je laž. Ja sam odbio da se moje ministre, kandidate za ministre, provjerava u SOA-i”, rekao je Milanović, kako prenosi N1.

O Kovačevićevom klubu kaže: “Mislim da nisam bio u klubu za vrijeme lockdowna”. Kad je bio nije, kaže, ostavljao mobitel.

“Pitajte Plenkovića što je radio za vrijeme lockdowna. Bio samo doma i molio očenaše svaki dan? Naravno da smo se družili, ali s ograničenim brojem ljudi. To da sam morao ostaviti službeni mobitel naprosto nije točno. Otkud ideja da bih uopće poslušao nekoga da ostavim službeni mobitel. Pa ne bih to učinio ni u Bijeloj kući, a ne u klubu”, rekao je Milanović.