PREDSJEDNIK MILANOVIĆ: “Plenković želi da mu Šipek kaže da mu je gu***a ugrožena”

Premijer Plenković je predsjednika Milanovića nazvao štetočinom, a on odgovara: “Dobro, ali čekam radosnu vijest. Nešto pametno, suvislo”.

“On se hijerarhijski postavio iznad mene. Ja sam stariji, dva dana. Štetimo ugledu njega i njegovih privatnih aranžmana s njegovim ljudima. Kojem međunarodnom ugledu? U Sarajevu. Ovo će biti teška godina za Hrvate u BiH. “, kazao je.

“Ako sam ja štetočina, ja sam onda najponosnija štetočina i podignut ću sebi spomenik trajniji od mjedi”, odgovorio je Milanović premijeru, kako prenosi N1.

Napad ispred Banskih dvora je čin sumanutog mladića od 20 godina, rekao je Milanović. Ne radi se tu o desnom ekstremizmu, unatoč naporu Vlade da to nametne, tvrdi Milanović.

“Plenković želi da mu Šipek kaže da mu je guzica ugrožena. Nije taj mladić bio u ćeliji Al Qaide. Nije ni pratio Plenkovića, onda bi znao da Plenković u 8 nije na poslu”, rekao je.

“Ja nemam popis prijatelja koji trebaju ići na mjesto veleposlanika. Popis koji je izašao je krivi. Ona imena koja su dobra, problem je što je netko Srbin. Tako je rekao Radman, čuli su i drugi ljudi”, rekao je Milanović.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!