PREDSJEDNICA – PREMIJER: Susret idući tjedan, dan se čeka

Podijelite članak
Izvor: Ured predsjednice
Izvor: Ured predsjednice

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković razgovarali su jučer telefonski i dogovorili susret za idući tjedan no još se ne zna točan dan, javlja HRT.

Pritisak zbog afere Hotmail ne popušta ni nakon što je Martina Dalić početkom tjedna rekla zbogom svojim mjestima u vladi. Predsjednica je od šefa SOA-e Daniela Markića dobila zatraženo izvješće o aferi Hotmail, a u petak su je o njoj, gotovo dva tjedna nakon izbijanja, imali priliku upitati i novinari.

“Nažalost ta skupina ljudi koja je radila na zakonu je pokazala veliku ozbiljnost prema jednom vrlo ozbiljnom nacionalnom pitanju i nacionalnom problemu”, smatra Kolinda Grabar-KitarovićPoručila je toj skupini i da bi ona novce zarađene na Agrokoru – vratila.

Nakon što je otkazala put u Slovački i Crnu Goru najavila je već da će zbog svega zatražiti i sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, a planira i izvanrednu sjednicu Vlade na kojoj bi teme bile i sve ostale važne situacije u kojima se država nalazi.

U petak je predsjednica rekla i da će se s premijerom sastati u ponedjeljak, no hoće li se zaista vidjeti sutra ili koji drugi dan kroz tjedan? Još se čeka odgovor, prenosi Media servis.

Komentiraj