PREDSJEDNICA O FINALU: Doći ću u dresu, izazvala sam Macrona da ne dođe u odijelu

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predstavljat će službenu Hrvatsku u Moskvi na finalnoj utakmici protiv Francuske u nedjelju.

U razgovoru za N1 televiziju predsjednica, koja je bila na summitu NATO-a, je rekla kako su joj svi čestitali na ulasku Hrvatske u finale i da je jako puno država je sretno zbog Hrvatske.

Na pitanje što Macron očekuje, predsjednica je odgovorila: “Macron je čestitao, ni on nije mogao gledati, on je vrlo jednostavan, izazvala sam ga da nosi nacionalne boje i da ne nosi odijelo pa će se morati dokazati.

Dolazite u dresu? “Naravno”.

U Hrvatskoj vlada euforija, može li RH iskoristiti ovaj trenutak da budu važni sposobni, a ne podobni? “Apsolutno treba iskoristiti ovaj optimizam, čak mi je i Trump rekao da će sad kad smo u finalu sve krenuti bolje. U Irskoj razvoj pripisuju Mundijalu Italija ’90. kad je Irska ušla u četvrtfinale i da se tada podigla razina optimizma i na tome su valu krenuli s reformama i došli do snažnijeg razvoja, tome se i ja nadam”.

Je li to i vaša poruka premijeru? “Da i veselim se zajedničkom radu na svim reformama”, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za N1 televiziju.

Komentiraj