PRED DERBI S OSIJEKOM: Vrijeme je da pokažemo tko je glavni u HNL-u

U subotu nas očekuje derbi prvog i drugog u Prvoj HNL. U 21. kolu na Maksimiru se sastaju Dinamo i Osijek, koji su bodovno poravnati s 45, a pobjeda bi donijela odvajanje jednog kluba na tri boda.

Modri će nakon derbija u srijedu putovati na gostovanje kod Krasnodara gdje će u četvrtak igrati šesnaestinu finala Europske lige. Reprezentativna i Dinamova jedinica, Dominik Livaković uvjerava da se o europskoj utakmici još nije počelo ozbiljno razmišljati.

“Misli su nam usmjerene prema HNL-u i Osijeku, želimo pokušati pobijediti pa da se odvojimo jer nam je naša Liga bitna. Nema bez HNL-a Lige prvaka i europskih utakmica. Idemo utakmicu po utakmicu”, najavio je Livaković.

Joško Gvardiol u Puli je kod Istre zbog zatezanja u aduktoru napustio travnjak u 22. minuti. Već danas je situacija bila bolja, a mladi stoper siguran je da će biti spreman za momčad Nenada Bjelice.

“Ostali smo dužni od posljednje utakmice s Osijekom, a i vrijeme je da pokažemo tko je glavni u HNL-u. Mislim da smo spremni odraditi to maksimalno ozbiljno, uzmemo tri boda i da se odvojimo i osiguramo u HNL-u”, poručio je Gvardiol. Ogled Dinama i Osijeka počinje u 17 i 30.

Komentiraj