PREBJEG VARGA: Milanovića poštujem, a za svoje postupke odgovoran sam jedino ja

Podijelite članak

“Zorana Milanovića držim prijateljem i poštujem njegovo pravo da drukčije gleda na stvari od mene. A za moje političke postupke kao saborskog zastupnika nitko osim mene ne treba se osjećati odgovornim”, rekao je među ostalim bivši SDP-ov ministar Siniša Varga, u razgovoru za Novi list.

“Sve odluke donosio sam i donosim ako mislim da su u interesu građana ove zemlje. Tako sam se ponašao i kao član SDP-a i kao nezavisni zastupnik, a tako će biti i ubuduće. Ja sam se kao osoba i kao stručnjak ostvario u životu, pa sam tek onda ušao na političku scenu. Ne dugujem ni jednoj stranci svoju profesionalnu karijeru.

Političku stranku ili grupaciju koja može potaknuti projekte za dobro građana, ja sam spreman podržati i sudjelovati u njihovoj realizaciji. Isprazne priče, ideološka nadmetanja, posebno na nevažnim temama i onima koje smo odživjeli u bližoj i daljnjoj prošlosti mene ne zanimaju”, rekao je Varga Novom listu.

Podsjećamo, predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću se pokušava kao politički teret pripisati podrška Vladi Andreja Plenkovića nekadašnjih zastupnika SDP-a, koje je on 2016. stavio na izbornu listu.

Komentiraj