PREBILI GA U BAŠKOJ VODI: Saša (30) misli da je to zbog tetovaže grba Crvene zvezde

Saša Vukojević, 30-godišnji Srbin iz Austrije jučer je brutalno pretučen u Baškoj Vodi.

Oko 19 sati je napadnut s leđa dok je supruzi i njihovim dvjema djevojčicama iz fast fooda nosio jelo, a nakon što su ga tri napadača oborila udarcem u potiljak uslijedilo je brutalno cipelarenje, piše Jutarnji list.

“Kako sam padao tako sam dobio nogom u lice. Kad sam pao, udarali su sa svih strana, ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio se. Nakon toga su se dali u bijeg….”

Na usnama je dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po cijelom tijelu. Saša stvarni povod ne zna, jer napadači nisu ništa pričali dok su ga batinali, no ni on ni njegova supruga ne dvoje da je postao meta zbog tetovaža koje ima na tijelu.

Na listu desne noge ima tetoviran pravoslavni križ, na lijevom ramenu tetovaže dva najdraža kluba, Werdera iz Bremena i Crvene zvezde iz Beograda, na desnoj ruci svoje ime na ćirilici, a oko vrata je nosio pravoslavni križ.

U policiji su potvrdili kako su zaprimili dojavu napadu te poručili da je kriminalističko istraživanje u tijeku. Vukojević sa suprugom, Hrvaticom iz Čovića kraj Otočca živi u austrijskom gradiću nedaleko Linza.

“Nikakve međunacionalne razlike nama nisu bile bitne da se zavolimo i oženimo i nikada ja svih ovih godina nisam imao problema, a ljetovali smo u Vodicama, na Viru, na Braču, ma svuda”, priča šokirani Vukojević koji je Hrvatsku smatrao drugom domovinom.

Komentiraj