PR-OVAC MOSTA PORUČIO HDZ-U: Ne bojim se vaših špijunskih igrica, doviđenja štakori, pusica!

Foto: Grizli komunikacije
Foto: Grizli komunikacije

Jedan od suvlasnika Grizli komunikacija koja MOST-u vodi odnose s javnošću, Thomas Bauer, odlučio je poslati poruku HDZ-u nakon što su krenuli napadi na njegovu agenciju.

U svom statusu na Facebooku poručio je HDZ-u da nisu ni MOST, ni Grizli komunikacije ti koji stoje iza napada na Tomislava Karamarka.

“AHahahh. Nije im dugo trebalo. Upravo nam stižu informacije da HDZ-ov PR tim i obavještajna mafija kreće s udarom na sve vezano uz Most, pa i na Grizli. Po našim info, zadnjih dana su već tri različite priče probali neuspješno gurnut u različite medije. Problem je što im se novinari smijulje te odbijaju objavljivati smiješne konstrukcije koje afera ne bi bile niti u Norveškoj. Hahahaha.

Prvo, klošari moji, mi smo čisti i to slobodno može doći provjeriti bilo koji novinar, koga god bilo što o nama zanima. Dobit će uvid u sve što nije poslovna tajna ili dio nekog NDA. Za razliku od vas, naša agencija ne počiva na mutnim političkim dilovima. 95% klijenata je iz realnog sektora. Zato što jesmo APSOLUTNO čisti i radimo s Mostom. Poslove nismo nikada dobivali po babi i stričevima, politički, rođački, rasli smo polako i isključivo krvavom šljakom te zbog inovativnog poslovnog modela. Nismo mutni spin doktori, komunikacije radimo moderno i drugačije od drugih i to su mnogi prepoznali.

Drugo, vi stvarno mislite da ćete uplašiti mene i Čehulića, ljude koji su u bilo kojem navijačkom vikendu prošli više nego bi vi u 100 života? Mislite da se bojim vaših loših špijunskih igrica, ja koji sam kao navijač bio privođen i kao nacionalist 80-ih i kao “Sorošev plaćenik” 90-ih, kojem je vaš prijatelj Zdravko Mamić mahao dosjeom na Nedjeljom u 2? Koji sam državni neprijatelj već 30 godina, a pritom realno, osim što sam nogometni navijač, nisam krivo cestu prešao. Vi stvarno mislite da ćete nas uplašiti i kompromitirati?

Treće, iako se ne bojimo vaših prljavih pritisaka i s guštom ćemo vam prvom prilikom pljunut u facu (pitajte Zokine medijske pionire), niti Most, niti Grizli ne stoje iza napada na Karamarka, dilanja tih dokumenata i raznih medijskih pritisaka. Nije da bi mi tako nešto prešutjeli, ali jednostavno nemamo veza, vezica, vremena i kapaciteta baviti se takvim stvarima. Radije pogledajte u vlastito dvorište. Ali znate vi to i sami. 😉 Doviđenja, štakori. Pusica”, napisao je Thomas Bauer.