PPD ZAGREB PROTIV CELJA : Igrat ćemo kao da se borimo za prvo mjesto – kaže Vujović

veselin vujović

Rukometaši PPD Zagreba u subotu mogu osigurati drugi krug odnosno osminu finala Lige prvaka. Protivnik je Celje koje se nalazi na sedmom mjestu u skupini A s pet bodova.

Naš prvak je peti s devet, šesta je Wisla s bodom manje. Prvi iz skupine A i B ide izravno u četvrtfinale, a preostali pet plasitrat će se u razigravanje za osminu finala LP.

Trener Veselin Vujović želi sve riješiti već u ovoj utakmici i onda u zadnjem kolu na gostovanju kod Kiela odigrati jednu rasterećenu utakmicu.

“Ova utakmicu ćemo odigrati kao da igramo za prvo mjesto u skupini, takav je naš osjećaj. Spremni i raspoloženi smo, nadamo se da će Arena biti puna, a znamo da je veliki interes ljudi iz Slovenije za ovu utakmicu jer Celje je jako blizu. Imamo nekih malih problema s ozljedama no tko god bude igrao taj će, uvjeren sam, dati svoj maksimum”, poručio je Vujović, koji će na ovoj utakmici bit će u dvostrukoj ulozi, a prenosi

“Kao izbornik Slovenije želio bih da reprezentativci Slovenije odigraju odlično, a da Zagreb na kraju pobijedi i da nakon toga protiv Kiela odigramo opuštenu i relaksiranu utakmicu te da, ako je moguće pobijedimo ali prije svega to moramo napraviti u subotu protiv Celja”, zaključio je trener Zagreba.

Kružni napadač Leon Šušnja također želi u Areni sa sa suigračima dosegnuti cilj koji je postavljen na početku sezone.

“Razigrani i pozitvni smo svi. Malo nas je ta ozljeda Sandra Obranovića pogodila ali idemo dalje. Tko god bude igrao mi idemo na pobjedu jer ne želimo kalkulirati, a oni neka onda traže priliku za plasman negdje drugdje”, najavio je na kraju Šušnja.

Utakmica je u subotu od 20 sati u Areni Zagreb.

Komentiraj