POZNATI DETALJI: U policiji u Splitu umro najpoznatiji splitski beskućnik

U petak je u Spliru u službenim prostorijama policije preminuo muškarac, a priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira. Očevidom nije utvrđena nasilna smrt.

“Sinoć, pola sata prije ponoći u sobi za zadržavanje u II. Policijskoj postaji u Splitu preminuo je 52-godišnji muškarac prema kojem su policijski službenici postupali zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prije privođenja u policiju odveden je u bolnicu radi pregleda, te kada nije zadržan na liječenju doveden je u službene prostorije za zadržavanje radi otrježnjenja zbog stanja alkoholiziranosti i potom provođenja istraživanja.

Policijski službenici su pratili 52-godišnjaka u prostoriji za zadržavanje i uočili da u jednom trenutku nije kontaktan te je pozvana ekipa HMP koja je utvrdila njegovu smrt bez tragova ozljeđivanja.

O događaju je obaviještena zamjenica ŽDO-a te je naložen očevid i medicinska obdukcija te je tijelo prevezeno na Odjel patologije. Očevidom nije utvrđena nasilna smrt”, priopćila je policija.

Kako doznaje Dalmatinski portal – radi se o najpoznatijem splitskom beskućniku Draganu Jeremiću.

Njega su priveli oko devet ujutro ispred jedne trgovine. Nije se htio liječiti, a zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno.