POZIV NA MOLITVU: Za ozdravljenje sina Marka Perkovića Thompsona moli se diljem Hrvatske

Ante Mihael (17), sin poznatog pjevača Marka Perkovića Thompsona, u bolnici je od početka srpnja, a sada je na Thomsonovoj službenoj stranici na Facebooku objavljen poziv na molitvu za Antino ozdravljenje, koji prenosimo u cijelosti.

Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona
Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!” (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca

Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo može žarka molitva pravednikova” (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.
Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!
Molitva za ozdravljenje

Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)

Podsjećamo, mladiću je navodno je pozlilo u Splitu gdje je brzo reagirala hitna pomoć, a odakle je prevezen u jednu zagrebaču bolnicu i stanje mu je navodno bilo teško.

Od tada nema nekih relevantnih informacija, osim stalnih poziva na molitvu.

Podsjetimo, osim sina Ante Mihaela, glazbenik i njegova supruga Sandra Perković imaju blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!