POZIV NA DJEČJI BUVLJAK: Dođite u nedjelju u Vrapče i kupite jeftinije stvari za djecu

buvljak, ilustracija, lutke

U nedjelju se u Vrapču održava dječji buvljak na kojem će svi roditelji moći povoljno nabaviti stvari za klince.

“Tu će desetak mama prodavati rabljenu odjeću, opremu, igračke i literaturu. Bit će opreme za trudnice, bebe i djecu do 12 godina. Moguća je i razmjena. Imamo npr. hlače i majice već od 10-15 kuna, obuću za 30, povoljne igračke…Ima stvarno svega”, rekla je Ana Firšt Šiprak iz organizacije za Media servis.

Ana Firšt Šiprak kaže kako svi koji imaju djecu znaju da je to skup sport, pa baš zato organiziraju ovakva okupljanja:”Mi imamo event i na Facebooku gdje se može vidjeti i dio ponude. Znači, roditelji mogu pogledati što će se prodavati, mogu unaprijed nešto rezervirati. Vjerujem da je mnogima danas to u interesu i da će nam doći.”

Facebook stranica se zove Sajam dječje opreme, odjeće, obuće i igračaka. Buvljak će se održati u nedjelju od 10 do 15 sati u Edukativnom centru ‘Sve kreativno’. To je u Vrapču, Žagarova 1, odmah iza osnovne škole i tržnice u Vrapču. Lako je pronaći.”

Organizatori buvljaka planirajau i u buduće raditi slične sajmove, jednom mjesečno. Na prošlom, za Božić, skupljali su pomoć za jedan dječji doma, a i ovaj buvljak u nedjelju imat će huamnitarnu notu, pomagat će se jednoj obitelji u teškoj situaciji.

Uvijek nastojimo imati i nekakvu humanitarnu akciju da se dio zarađenog novca prikuplja za nekoga kome je pomoć potrebna. U ovom ćemo slučaju skupljati donacije za djecu od 6 do 12 godina, bila to odjeća, obuća, školski pribor…Sve je dobro došlo.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!