POVRATAK NA IZVOR PRAVAŠTVA: Donedavni predsjednik HČSP-a Stjepan Špehar vratio se u HSP

Projekt HSP DOM SVIH PRAVAŠA vrlo uspješno se privodi svom kraju, Sada se i donedavni predsjednik HČSP-a Stjepan Špehar vratio u Hrvatsku stranku prava, svoju matičnu stranku, koja okuplja sve dobronamjerne pravaše.

Stjepana Špehar obratio se kolegama pravašima sljedećim riječima:

Dragi prijatelji, pravašice i pravaši, istinski domoljubi,

Ovim putem Vas želim obavijestiti da sam dana 14. veljače 2021. godine uz prisustvo predsjednika HSP-a gospodina Nikice Augustinovića i člana predsjedništva HSP-a gospodina Ivana Piškora potpisao zamolnicu za primanje u Hrvatsku stranku prava.

Poslije punih osam godina članstva u HČSP-u gdje sam časno obavljao dužnosti predsjednika Podružnice u Švicarskoj, člana Glavnog stana u dva mandata, međunarodnog tajnika HČSP-a te na kraju dužnost predsjednika HČSP-a, odlučio sam se svoj pravaški put nastaviti povratkom u Hrvatsku stranku prava u koju sam se prvi puta učlanio 1993. godine.

Ovaj moj potez nije nikako potez očajnika već je potez mudrosti i razuma, koji nedostaju na desnoj ili ti pravaškoj političkoj sceni. Želim sa svojim novim-starim stranačkim kolegama graditi modernu Hrvatsku stranku prava (HSP), koja će uvijek imati oslonac na nauk Oca Domovine dr. Ante Starčevića i koja će svojim radom zauzeti ono mjesto koje joj pripada na političkoj sceni RH.

Ujedno pozivam sve istinske pravaše i domoljube da se priključe Hrvatskoj stranci prava jer samo zajedno možemo dovesti HSP u poziciju da odlučuje o sudbini hrvatskog naroda i domovine što sada čine neki drugi na štetu naroda i domovine.

Ne smijemo si dozvoliti da svojim neozbiljnim i bahatim ponašanjem još više doprinesemo uništavanju Hrvatske, raseljavanju hrvatskog naroda, ponižavanju hrvatskog naroda i svim drugim nedaćama koje nam prijete od strane onih “sila” na političkoj sceni, kojima je samo njihov osobni interes bitan, a ne interesi države i naroda!

Zahvaljujem predsjedniku HSP-a. Nikici Augustinoviću i Ivanu Piškoru članu predsjedništva HSP-a na vremenu koje su mi posvetili jer smo kroz plodonosan razgovor došli do zaključka da možemo zajedničkim snagama graditi HSP, koja može i mora biti važan faktor na političkoj sceni u RH.  Hvala također i obitelji Piškor na ugodnom boravku u njihovom domu u Delnicama.

 

Komentiraj