NA TRAGU UBOJICI: Svirepo ubijena pjevačica “Granda” – tragovi ubojice ispod njezinih noktiju

jelena krsmanović marjanović, pjevačica

Mediji u susjedstvu bruje o pjevačici “Grand produkcije” Jeleni Krsmanović Marjanović (32), koja je otišla na trčanje s kojeg se nije vratila, a potom su ju pronašli ubijenu u beogradskoj općini Palilula, u kanalu uz nasip u Crvenki.

Najnovije vijesti kažu kako se Jelena do posljednjeg trzaja borila s ubojicom, pretpostavlja se da ga je izgrebla, pa se očekuje da on na osnovu DNK bude brzo pronađen.

Na tijelu pokojne pjevačice bili su vidljivi tragovi ozljeda koje su zadobivene tupim i oštrim predmetom. Bila je organizirana velika potraga za njom, a najprije je pronađen njezin mobitel, i to nedaleko mjesta gdje je nestala.

Pronađena je potom i njezina šnala, pa tragovi krvi, trenirka, papuče… Njezin je nestanak prijavljen u subotu navečer budući se nije vratila sa trčanja na nasipu od 15 sati

Nestanak je prijavio suprug Zoran, koji je s Jelenom i njihovom kćerkom bio na nasipu prije no što je ona otišla na trčanje. Potom joj se izgubio trag. U medijima se može pročitati kako je suprug već dva dana na saslušanju u policiji. Navodno je prošao i poligraf, kojem je bio podvrgnut i zato jer je na rukama imao neke ozljede.

Na poligrafu su bili i još neki iz obitelji Marjanović. Istražitelji su razgovarali i s obitelji pokojne pjevačice.

Na obdukciji je utvrđeno da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Na obdukciji nije utvrđeno da je žrtva silovana.
Zoran Marjanović, Jelennin suprug,  i dalje je u pritvoru, ali prošao je i drugi poligraf, pišu mediji

Iako je već prošao poligraf, zadržan je u policiji. Tijekom ispitivanja bio je pod utjecajem sedativa, pa je poligraf ponovljen.

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i Zoranov sin iz prvog braka.

Ubijenu pjevačicu, pišu mediji, majka je zvala u vrijeme dok je trajala potraga za njom. Pozvala ju je u dva navrata. Nakon prvog telefonskog poziva se nitko nije javljao, a posljednji put se s druge strane čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

Najnovije vijesti kažu kako je Jelena pružila žestok otpor napadaču, koji ju je krvnički udarao. Borila se s njim i bježala. On ju je potom dokrajčio tupim predmetom, najvjerojatnije čekićem, a potom tijelo bacio u jarak i pobjegao.

Poznata pjevačica Nada Topčagić, koja je Jelenu voljela kao kći, kaže da je vidjela SMS poruke s projetnjama smrću, ali je mislila da je riječ o šali.

“Jelena mi je nedavno pričala da dobija prijetnje silovanjem i smrću. Stizale su joj poruke sa tekstom da je lijepa i da će je kidnapirati pa potom ubiti. Svojim očima sam ih vidjela. Zajedno smo se smijale tome, jer smo mislile da je samo šala”, prenose izjavu Nade Topčagić srpski mediji.

Ispod noktiju žrtve pronađen je biološki materijal, što ukazuje da se Jelena branila od ubojice. Ovo saznanje i te kako će utjecati na daljnji tijek istrage, jer će na osnovu toga najkasnije do sutra ujutru biti načinjena DNK analiza – otkriva izvor beogradskom Kuriru.

Istraga o ovom svirepom ubojstvu i dalje traje.