POTRAGA ZA RAZBOJNIKOM: On je pljačkao uz prijetnju pištoljem – policija moli pomoć građana

PUZ, pljačkaš trgovina

Traje potraga za nepoznatim muškarcem koji je u dva navrata u Zagrebu ovog ljeta, uz prijetnju pištoljem, opljačkao poslovnicu za otkup plemenitih metala i trgovinu.

Objavljene su i fotografije pljačkaša, a građanima je policija poslala i molbu za pomoć.

Navodi se kako je razbojnik s fotografija 8. srpnja, oko 19,30 sati u Šubićevoj ulici, iz prijetnju oružjem, u poslovnici za otkup plemenitih metala od zaposlenice uzeo novac.

Riječ je o muškarcu od oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s

kapuljačom tzv. „duksicu“, plave traperice te crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.PUZ, pljačkaš trgovina 1

Nepoznati je pljačkaš, navodi se iz Zagrebačke policije,  u ponedjeljak, 1. kolovoza, oko 14,20 sati na Kvaternikovu trgu u Zagrebu, zaprijetivši pištoljem od djelatnice trgovine ukrao više mobitela i novac.

Analizom navedenih kaznenih djela te pregledom sustava video nadzora policija je utvrdila kako je riječ o istoj osobi.

Iz Policijske uprave zagrebačke mole građane da ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste policiju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!