POSVAĐALE IH FRITULE: Radio iz Imotskog neće puštati Let 3, jer je Prlja razbjesnio hajdukovce

Nakon što je Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 objavom fotografije fritula razbjesnio hajdukovce Radio NU iz Imotskog odlučio je da više neće emitirati glazbu skupine Let 3.

Obrazloženje Radia Nu ovdje prenosimo u cjelosti:

“Posljednjih dana svjedoci smo kako se Hrvatska ponovno ujedinila zbog povijesnog uspjeha Hajdukovih juniora. Hajdukova djeca su redom pobjeđivala europske velikane i pokazala hajdučko i hrvatsko srce i dišpet, mnogima su stavili osmijeh na lice i izmamili emocije. Cijela Hrvatska je podržala Hajdukove juniore dok je tisuće Hajdukovih navijača pohrlilo u Ženevu podržati Hajdukovu djecu. Hajduk je nažalost izgubio, ali je rezultat koji su juniori Hajduka ostvarili svakako na ponos Splitu, Dalmaciji i cijeloj Hrvatskoj.

Sinoć je na svom Twitter profilu Zoran Prodanović, jedan od članova grupe Let 3 objavio sliku na kojoj je pisalo “Neka se momci naviknu”, i tako uvrijedio sve Hajdukove navijače i sve Hrvate koji su posljednjih par dana podržali Hajdukovu djecu. Isti taj čovjek sa svojom grupom predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu! Iako je napisao da je to njegov osobni stav, isto kao što jedan igrač Hajduka predstavlja cijeli Hajdukov kolektiv tako i navedeni gospodin Prodanović predstavlja grupu Let 3.

Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija, jer su hrvatski nogomet predstavili na najbolji mogući način te smo odlučili da se od danas grupa Let 3 neće emitirati na Radio NU.

Svu sreću želimo grupi Let 3 koja predstavlja ujedinjenu Hrvatsku, a ne grupi koja se veseli neuspjehu hrvatske djece!”, napisali su.