POSLJEDNJI ISPRAĆAJ: Pogreb Tigija, bubnjara Psihomodo Popa, u četvrtak na Krematoriju

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Pogreb Tigrana Kalebote, bubnjara benda Psihomodo Pop, koji je preminuo u ponedjeljak 11. prosinca, bit će naKrematoriju na Mirogoju u četvrtak, 14. prosinca u 16 sati.

O tome što se zapravo dogodilo s popularnim Tigijem, jednim od osnivača megapopularne grupe u kojoj je svirao od 1983. godine.

”Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i koliko znam nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo. Pogreb će biti u četvrtak u 16 sati na Krematoriju”, kazala je menadžerica Lidija Balija za Dnevnik.hr.

Sućut obitelji izrazio je i Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskoga sabora, koji je u brzojavu napisao:

”Poštovana obitelji Kalebota, sa žalošću sam primio vijest o iznenadnoj smrti gospodina Tigrana Kalebote. U ime Hrvatskoga sabora i u moje osobno ime, molim vas primite izraze iskrene sućuti. Odlazak gospodina Kalebote ostavit će veliku prazninu na hrvatskoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Pamtit ćemo ga kao vrsnog glazbenika i nositelja uspjeha kultnog hrvatskog rock sastava Psihomodo pop, čija je glazba obilježila mnoge naraštaje“.

PISALI SMO:

PREMINUO BUBNJAR PSIHOMODO POPA: Iznenada je otišao Tigran Tigi Kalebota – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj