POSAVEC IMAO ROĐENDAN: Ti si naša ruža međimurska – stoji u grupi podrške

Grupa “podrška županu – Matija Posavec” ne posustaje, a ovaj put zaredale su čestitke za rođendan, jer je Matija Posavec jučer proslavio svoj 41.

Nije poznato kako je on slavio, ali je zato moguće vidjeti pregršt lijepih želja koje su mu poslali ljudi koji ga vole i cijene i vjeruju u njegov politički povratak već na sljedećim prijevremenim izborima.

Otkako je podnio ostavku na mjesto župana, Posavec se odlučio na šutnju.

A čestitari su redom pisali:

“Našem unikatu međimurskom, našem prijatelju i ruži Međimurskoj. Sretan 41. rođendan!
Čekamo te! Opet zajedno!”

“Matija, prijatelju, Župane bivši, a i budući, sve najbolje želim”

“Nek ti se ispune sve želje. TI NAMA ISPUNI JEDNU VRATI SE ŽUPANE. SRETAN ROĐENDAN”.

“Sretno i radosno za našu Domovinu Međimurje malo!
Dragi Bog Vas vodio!”

“Našem dragom Matiji sretan rođendan.od srca mu želim i da se nam što prije vrati Dragi Matija volimo vas”.

“Sretan rođendan, prijatelju !!! Glavu gore i idemo dalje…”

Na kraju je uslijedila i zahvala čestitarima:

“Dragi čestitari!
Nadam se da ćemo i narednih dana širiti pozitivnu energiju u grupi. Sigurno znate da je Matija uvijek s nama i vjerujte da je Međimurje županija koja ima smisla kada svi zajedno koračamo naprijed. Poštujemo ga jer nam je u ovim teškim vremenima potreban.

Smiren, susretljiv, radišan i nadasve izuzetno pametan mladi čovjek prožet i nadahnut međimurskim krajem. Svakim mjestom, objektom, crkvom, livadom, ljudima, ljepotom međimurskom, tradicijom i kulturom, ponosio se i tu ljepotu smo u njemu znali prepoznati. Nisu mu trebali papirići da se prisjeti što mora reći.

Došlo je vrijeme kada si budemo potrebni obostrano još više. Zato vam moram zahvaliti na ovom danu. Na svim čestitkama koje ste napisali srcem. Nemojmo zamjeriti onima koji misle i rade drugačije. Još jednom, neka zna da ćemo uskoro opet biti zajedno. Čvrsto u to vjerujemo. Hvala svima!”