PORUKA NASILNICIMA U KAŠTELIMA: Uputio ju je Antonio Plazibat sjajni kick-boksač

Antonio Plazibat, jedan od najboljih kick-boksača svijeta, vidio je snimku nasilnika iz Kaštela koji tuku nemoćnog mladića i traže ga novac.

Plazibat se putem Instagram Storyja obratio nasilnicima.

”Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit… Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane”.

Uputio je i poruku pretučenom mladiću: ”Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.”

Komentiraj