PORUKA IZ KBC SPLIT: “Neka prosvjednici dođu obiteljima umrlih koje u vrećama otpremamo na groblje”

Zbog iznimno loše epidemiološke situacije u Splitu zbog koje je i splitski KBC već neko vrijeme u hladnom pogonu splitski gradonačelnik Ivica Puljak apelirao je na građane da krenu slušati struku oko borbe protiv koronavirusa jer kaže: ‘ima šanse i nade da se ne dogodi najgori scenarij’.

Izvor: Media servis

”Nije više vrijeme za relativizaciju, za razne interpretacije, nego je vrijeme da svi zajedno budemo odgovorniji da bismo spasili one živote koji se još daju spasiti. Pozivam sve naše sugrađane iz Splita i cijele Hrvatske da budemo svi zajedno odgovorniji, da poštujemo mjere koji su se razvile i koje je prihvatio cijeli razvijeni svijet, da bismo sačuvali one živote koji se još daju sačuvati. Pozivam isto tako i Vladu i Stožer da se prošire i na druge političke opcije kako bismo svi zajedno postigli konsenzus i tako barem malo vratili povjerenje”, rekao je Puljak.

Ivo Ivić s KBC-a Split:
”Gadi mi se izgovarati brojke, radi se o ljudima s imenima i prezimenima i obiteljima koje mi svaki dan moramo otpremati. Prosvjednici neka dođu ovdje i neka objašnjavaju obiteljima onih koji su preminuli i koje u crnim vrećama i limenim sanducima otpremamo na groblje da je to baš tako trebalo biti”, rekao je Ivić.