POPULARNI SPLIĆANIN GRBINU I BAUKU: Pođite na grob Račana, recite mu oprosti i – dajte ostavke

Vrlo je zanimljiva objava popularnog Splićanina Vinka Jelaske na društvenoj mreži, koji ima i recept za SDP-ovce Peđu Grbina i Arsena Bauka.

Podsjećamo, kako su mediji otkrili kako su SDP-ovi saborski zastupnici Arsen Bauk i Peđa Grbin, među rekorderima u korištenju i manevriranju kroz sve raspoložive povlastice političara.

Obojica više od 10 godina žive u Zagrebu, s njima žive i njihove obitelji, partnerice su im zaposlene u Zagrebu te su tu dobili djecu, nikad nisu promijenili prebivalište.

Bauk je i dalje prijavljen na Braču, a Grbin u Puli. Sabor im plaća najamninu za stan u Zagrebu, te redovito koriste desetke tisuća kuna naknade za putne troškove kad idu na Brač ili u Pulu.

Vinko Jelaska ima na Facebooku poruku za njih. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Socialdemokraciju se živi ako si socialdemokrat , o njoj se ne govori dok je iskorištavaš , dok pod tin plašton tzv. livice zarađuješ ono šta ti ne pripada i šta ti u ukupnin primanjima koje vas dvojica ostvarujete ne znaći ništa . Šta je to 1000 kn vama dvojici Peđa Grbinu , i Arsene Bauku kad imate visoke plaće , plaćene smještaje , dnevnice i sve ostalo šta van funkcije donose .

Zar je moguće da van je uvik malo , a pitate li se možda kako živimo mi koji smo vas godinama podržavali , a vi nas prodali za posranih 1000 kn .

Jeli moguće pitan ja vas da ste zbog posranih 1000 kn osramotili sebe , stranku kojoj pripadate ??

Imate li pravo na sastancima Hrvatskog Sabora napadat osuđenu stranku zbog kriminala ZNA SE koju , ne nemate pravo ako ostanete na mistima na kojima ste sada jer ste isti kao i oni .

Naravno ne mislin na sve članove SDP , ali ovo šta ste vi napravili gospodo , a ne drugovi je sramota ne samo za vas , to je sramota za stranku , to je sramota za ono šta se predstavljate i čemu se onda čudite kad ste dozvolili da vas i članovi HDZ sa punin pravon napadaju , prominite stranku , postanite dio HDZ jer po svemu tamo i pripadate , a poštenin članovim SDP dozvolite da krenu naprid bez vašeg utega , ma i bez vas jer ste in postali teret i nemojte se čudit razmišljanju onih koji kažu svi su isti jer vas dvojica , a možda vas ima još ste pokazali i dokazali da je to istina .

Pođite na grob pok. Ivice Račana, kleknite , sklopite ruke i recite mu: Oprosti i nakon toga dajte ostavke .