POMAHNITALI NAPADAČ: Muškarac provalnik brutalno prebio dvije starice usred S. Broda

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)
Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Dvije su starice brutalno pretučene u svom domu u središtu Slavonskog Broda, u srijedu u večernjim satima.

“Nakon neuspješnog pokušaja provale u jednu obiteljsku kuću, mlađa muška osoba ušla je u drugu kuću, oko 21 sat. Vlasnica, 84-godišnjakinja, otvorila mu je vrata, a muškarac ju je bez posebnog razloga počeo tući. Također je fizički nasrnuo i na 67-godišnjakinju, nakon čega je pobjegao u nepoznatom smjeru. Objema ozlijeđenim ženama pružena je liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške – doznaje Glas Slavonije od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nešto poslije 20.30 sati mušakarac je na samom početku Ulice svetog Florijana pokušao provaliti kapiju, no kada je čuo lavež psa produžio je dalje. Potom je ušao u dvorište susjeda i porazbijao stvari, a nakon toga lupao je po kapiji kućnog broja 7. Kada mu je 84-godišnjakinja otvorila vrata izudarao ju je. Potom je izletio iz dvorišta, ali se vratio i udarajući teško ozlijedio i 67-godišnjakinju.

“Pozvao sam prvo policiju u 21.07 a onda i hitnu nakon toga. Vrlo brzo su došli. Obje susjede dobile su udarce po tijelu. Imaju hematome, nisam ni znao da tako loše izgledaju. U hodniku ima krvi po podu, namještaj je razbacan, lončanice razbijene”, kazao je za e-brod prvi susjed kojemu je nepoznati napadač također uletio u dvorište.

Drugi susjed rekao je kako čovjek ne očekuje takvo nešto i nije pripremljen. “Živimo u središtu grada i jednostavno za tako nešto nikada nisi spreman. Živjeti u strahu nije ugodno. Čovjek nije ništa ukrao, ali u šoku smo zbog susjeda koje žive same u kući”, ispričao je drugi susjed za portal e-brod.

Koji su motivi pomahnitalog muškarca i što ga je nagnalo da napadne starije žene te razbija po ulici, doznat će se kada ga pronađu. Kako doznajemo, policija intenzivno traga ne bi li ga pronašla

Komentiraj