POLITIKOM NEZADOVOLJNA GLUMICA: Nina Violić – Očajna sam što ću sve do smrti živjeti u šupku svijeta

nina violi

Za sve one koji su ju revoltirali Nina ima poruku: „Gonite se u tri pi..ke materine cijela fašistička Europa i naša primitivna prčija! Nisam odavde!“

Nova Vlada, Tim’s tim Tihomira Oreškovića, još nije dobro ni zagrijala fotelje, a nižu se aferice i ljudi sve češće negoduju zbog nekih koji su tko zna kako postali ministri.

Glavna je politička tema danima registar izdajnika, pa sve te ludorije nije otrpjela ni glumica Nina Violić. Na svom Facebook profilu je napisala:

„Nije mi smiješno. Po prvi put nisam sposobna ovo što se događa gledati iz drugog, neobaveznog, iščašenog ugla. Tjeskoba me valja već nekoliko dana. Nije zaje…ncija. Čak ni registar izdajnika nije mi zabavan. Sve je realno i sve je gore nego u najcrnjoj mori. Očajna sam što ću sve do smrti živjeti u šupku svijeta i što se nikad ništa neće promijeniti. Naša djeca isto. Njihova djeca isto.“

Na kraju ima i poruk za sve one koji su ju ozbiljno naljutili:

„Gonite se u tri pi..ke materine cijela fašistička Europa i naša primitivna prčija! Nisam odavde!“

Pozvala je i na bojkot novog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, koji je kroz povijest iznosio u najmanju ruku čudne stavove. Nina je dobila u komentarima podršku mnogih kolegica i kolega. (l. r.)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!