SEVERINA U PROBLEMU: Prijavila ju sestra – policija ju dočekala na zagrebačkom aerodromu

Zagrebačka policija privela je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Prema pisanju Jutarnjeg, policiji ju je prijavila sestra. S odmakom od 12 sati, Severina je privedena na zagrebačkom aerodromu.

A kako je potvrđeno za HRT u zagrebačkoj zračnoj luci policija je dočekala pjevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili nalog za njezino privođenje radi kriminalističkog istraživanja.

Severinin odvjetnik potvrdio je da je razlog za policijsko postupanje bio sukob između nje i sestre u stanu njihove majke u Splitu, no da Severinu ipak na kraju nisu privodili.

– Ja sam se pripremio da je dočekam u policijskoj postaji, međutim nakon toga me je zvala nakon 20-ak minuta da su oni ipak oko toga odustali, da su je pustili.

Zatvarati nekoga i uhićivati za eventualni sukob između dvije sestre u kući njihove majke je zbilja apsurd. Oni su to shvatili, odustali su od toga i pustili su da postupak ide redovnim putem.

To je standardno: kaznena prijava, postupak, sud, rasprava, naglasio je Mate Matić, odvjetnik.