POLICIJA POTVRDILA NAPAD: Zna se tko je nokautirao HDZ-ovog Antuna Vujića

Virovitička policija potvrdila je za Telegram, da zna tko je nokautirao ravnatelja Agencije za plaćanja u poljoprivredi Antuna Vujića.

Podsjetimo, apadnut je na sajmu u Virovitici prošli petak kada je u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu ženu pa ga je njezin suprug – udario šakom.

“Daljnjom obradom događaja je utvrđeno da je dana 3. rujna vremenu od 02,00 do 03,00 sati, u Virovitici, M. Gupca 63, sajamski prostor Viroexpo, šator, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane 47-godišnjaka, tako što je prišao 53-godišnjaku te ga fizički napao zadavši mu jedan udarac šakom u predio glave, nakon čega je isti pao na tlo, dok je napadač napustio mjesto događaja”, stoji u odgovoru na Telegramov upit.

“Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Stanici hitne medicinske pomoći Virovitica. Protiv 47-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 13 Zakona o javnom redu i miru”, dodali su iz PU Vukovarsko srijemske.

Doznaje se da je Vujićev napadač D. Š. poznati kao mirna i nekonfliktna osoba, ali da mu je Vujić više od pola sata maltretirao suprugu. Sve je kulminiralo kada ju je uhvati za stražnjicu. D. Š. ga je tada snažno udario šakom te je Vujić od siline udarca pao na pod obliven krvlju.