POLICIJA OBJAVILA: Ovo su detalji ubojstva u Gaćelezima

Objavljeni su detalji ubojstva kod Šibenika za koje je osumnjičen 35-godišnjak, a žrtva je njegov daljnji rođak i susjed.

Podsjetimo, ubojica je bio u bijegu nakon što je počinio ubojstvo, no policija ga je brzo uhitila, istog dana oko 20 sati u Šibeniku.

U priopćenju PU šibensko-kninske se kaže:

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo 57-godišnjaka.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 30. svibnja oko 11 sati u Gaćelezima došao u kuću 57-godišnjeg susjeda, s kojim je u daljnjim rodbinskim odnosima, gdje je oko 12 sati, iz točno neutvrđenog razloga, došlo do međusobnog verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojemu su jedan drugom nanijeli više tjelesnih ozljeda po glavi i tijelu, kada je osumnjičeni, s namjerom da ga ubije, 57-godišnjaku u predjelu leđa zadao smrtonosnu ubodnu ozljedu oštrim predmetom, od koje je 57-godišnjak na mjestu događaja preminuo, dok je osumnjičeni lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentiraj