POLICIJA OBJAVILA: Ovo su detalji ubojstva nožem i ranjavanja u zagrebačkom Vrapču

Strašan krvavi obračun dogodio se u zagrebačkom naselju Vrapče u utorak navečer – jedan je muškarac ubijen a drugi ranjen.

O svemu je danas PU zagrebačka izdala priopćenje:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ na štetu 31-godišnjaka i kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju na štetu 30-godišnjaka.

Naime, sumnja se da se 27. listopada oko 21.25 sati u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu, osumnjičeni 48-godišnjak verbalno sukobio s oštećenima, a potom u namjeri da ubije 31-godišnjaka oštrim predmetom mu zadao više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta, uslijed kojih ozljeda je oštećeni preminuo na mjestu događaja.

U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak koji mu je pružio tjelesni otpor, a kojom prilikom je osumnjičeni, u namjeri da i njega ubije, istome također oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu vrata te se udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć 30-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Odgovori