POLICIJA O POKUŠAJU UBOJSTVA U ZAGREBU: Napadnuti je životno ugrožen, a napadač još u bijegu

U Zagrebu, u naselju Špansko, u petak nešto prije 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj je upucana u glavu jedna osoba.

Napadnuti muškarac je ostao ležati u lokvi krvi na cesti, na užas susjeda i prolaznika, a ubrzo su na mjesto događaja stigli policija i hitna pomoć.

Još uvijek se traga za nepoznatim muškarcem koji se udaljio u BMW-u, a traže ga zbog sumnje u pokušaj ubojstva vatrenim oružjem, potvrdili su u PU zagrebačkoj.

Ozlijeđeni muškarac bio je na hitnoj  operaciji u bolnici i životno je ugrožen. O svemu se u subotu prijepodne oglasila PU zagrebačka:

“Jučer, 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, Dobriše Cesarića, na parkiralištu, nepoznati počinitelj je pucanjem iz vatrenog oružja pokušao ubiti 44-godišnjaka.

Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u zdravstvenoj ustanovi gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je pod medicinskom skrbi.

Policijski očevid je završen, kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku dok se za počiniteljem intenzivno traga”.

Prema neslužbenim informacijama, muškarcu je pucano u glavu, a s napadačem je navodno u automobilu bila ženska osoba.

Davor Vagić, ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, rekao je da je ozlijeđeni muškarac u teškom stanju s ozljedom glave dovezen sinoć u njihovu bolnicu.

“Nalazi se u jedinici intenzivne skrbi te je i dalje u teškom stanju, životno je ugrožen. Operiran i za sada ne možemo više reći”, kazao nam je Vagić.