POLICIJA O NESREĆI U BUZINU: Mercedes vozio 23-godišnjak, ozlijedio petero ljudi

U petak, 16. lipnja oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Kaže se o teškoj nesreći u zagrebačkom Buzinu u priopćenju PU zagrebačke.

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu na koji je naletio osobni automobil marke Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u medicinskim ustanovama na području Grada Zagreba.

Muškarac starosti 23-godine koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Naknadno su priopćenju dodali:

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe- pješaci, 35-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!