DETALJI NESREĆE: Tony Cetinski pregazio 62-godišnjaka – nije bio pod utjecajem alkohola

cetinski, policija

Nakon tragičnog događaja u Rovinju u kojem je sudjelovao naš popularni pjevač Tony Cetinski pod čijim je kotačima automobila završio za sada nepoznati muškarac, policija je objavila detalje nesreće.

U izvješću policije se kaže:

“U nesreći koja se dogodila 3.studenoga oko 14,00 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62- godišnji muškarac.

Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti”.

Nakon nesreće Tony Cetinski odvezen je na vađenje krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata.

To je redovna procedura u takvim slučajevima, a policija je u subotu potvrdila kako je utvrđeno da Cetinski nije bio pod utjecajem alkohola.

NAJNOVIJE:

VIDEO: TRAGOM NESREĆE – Evo što kaže o svemu tužan i shrvan Tony Cetinski – čitajte OVDJE.

PISALI SMO:

STRAVA U ROVINJU: Mrtav muškarac pod kotačima Mercedesa Tonyja Cetinskog – čitajte OVDJE.